31 травня – 04 червня 2024 року в м. Бухарест (Румунія) відбувся Світовий фінал Міжнародного конкурсу комп’ютерних проєктів «INFOMATRIX-2024».
У категорії «Комп’ютерне мистецтво» золоту медаль здобула  Діана Єзовіт з проєктом «Візуальна новела на основі твору «Федько Халамидник»; бронзова медаль у Марії Сорокіної з розробкою «Підрив Каховської ГЕС».
У категорії «Програмування» срібні медалі отримали: Олеся Осіпова з  розробкою «Мобільний додаток для дітей “Алфавітка”; Галина Пастушкова з розробкою «Використання алгоритму пошуку в ширину для прийняття оптимального рішення на прикладі гри “FLood It”»; Вячеслав та Ілля Рибачики з  розробкою «Застосунок для домедичної діагностики дерматологічних захворювань “Е-DERMATOLOGIST”; бронзову медаль в цій категорії здобув Макарій Слупський з розробкою «Модуль для роботи зі штучним інтелектом для мови програмування C++».
У категорії «Хакатон» срібну медаль здобула  команда наших ліцеїстів у складі: Кротової Олександри, Столяр Софії, Руських Володимира та Хмелюк  Аріни (керівник команди Комаров І.Ю.).
У категорії комп’ютерного мистецтва проєкти підготовлені під керівництвом Герасименко Альони Сергіївни, Комарова Івана Юрійовича.
У категорії програмування –  під керівництвом Комарова Івана Юрійовича, Булигіної Людмили Вікторівни.

Від plkpi