ЄЛИЗАВЕТА СТОЛЯРЧУК – ЛАУРЕАТКА ПРЕМІЇ КИЇВСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ ЗА ОСОБЛИВІ ДОСЯГНЕННЯ МОЛОДІ У РОЗБУДОВІ СТОЛИЦІ УКРАЇНИ – МІСТА-ГЕРОЯ КИЄВА В НОМІНАЦІЇ «НАУКОВІ ДОСЯГНЕННЯ»
Сьогодні на літній сцені Центрального парку культури і відпочинку м. Києва серед лауреатів премії в номінації «наукові досягнення» вітали нашу цьогорічну випускницю, вихованку Київської малої академії наук, а нині студентку КПІ ім. Ігоря Сікорського – Єлизавету СТОЛЯРЧУК.
Щороку Ліза успішно брала участь у конкурсі-захисті Малої академії наук і представляла свої наукові проекти у відділеннях математики, хімії та біології. Але справжнім захопленням стала для неї робота в секції екологічно безпечних технологій та ресурсозбереження відділення технічних наук КМАН. На сьогодні у Лізи п’ять патентів, шість наукових публікацій, а з-понад п’ятдесяти її дипломів і нагород виокремимо диплом виставки-конкурсу у галузі технічних наук та енергетики OKSEF (Ізмір, Туреччина), диплом Best Presentation в номінації «Розумний робот» у конкурсі The 2 Belt and Road Teenager Maker Camp and Teacher Workshop (Пекін, Китай), диплом асоціації науковців та інженерів університету YALE (США) та почесні відзнаки міжнародних олімпіад з лінгвістики.
Бажаємо Лізі цікавого студентського життя і, звичайно, поповнення її вражаючої колекції нагород!

Від plkpi